Programeaza-te Online

Din 2014 am lansat programul online de programare direct pe site-ul web www.folieautoo.ro. Intershop Concept SRL este prima firma din Romania, care dispune de acest serviciu.

Pentru a va putea programa online, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Pasul 1: Intrati pe site-ul www.folieautoo.ro si apasati butonul de culoare albastra „Programare Online”.

programare-onlinePasul 2: Dupa ce ati apasat butonul albastru „Programare Online”, se va deschide o fereastra cu un calendar, de unde veti putea alege data si tipul serviciului dorit. Apasand butonul „Mai departe” ajungem la pasul 3.

programare-online1Pasul 3: Dupa ce v-ati ales data si tipul serviciului dorit, trebuie sa va alegeti ora la care doriti sa mergeti cu masina in atelierul de folii auto din Bucuresti, str. General Petre Popovat 44-46. Toate intervalele de ore, care NU au o dunga orizontala, sunt libere. Puteti sa va alegeti orice ora care va avantajeaza. Daca intervalul este liber, si dvs. il alegeti, atunci atelierul de folie auto va deveni indisponibil pentru alte programari, pentru acel interval ales de catre dvs.

programare-online2

Pasul 4: Dupa alegerea datei, orei si a tipului de serviciu dorit, trebuie sa completati formularul de comanda. Acesta contine: E-mail-ul, Numele Prenume, Tip Autoturism, Telefon si Cerintele Speciale (daca este cazul).programare-online3

 Daca ati completat acest formular, apasati butonul verde „Trimite Programarea”, iar cererea dvs. va fi inregistrata. In cel mai scurt timp, veti fi notificat printr-un e-mail trimis automat de catre site, cu datele completate in aplicatie. Daca intampinati probleme in vederea programari online, va stam la dispozitie la numerele afisate in site.

programare-online4