contact@folieautoo.ro - 0761.61.40.40
        

Folia Auto LLumar este clasificata in functie de numarul de stele:

Folie LLumar AT ★★½ – Classic Gray
Folie LLumar ATC ★★★ – Esprit Charcoal
Folie LLumar ATR ★★★★ – Titanium
Folie LLumar LATI ★★★★★ – Ceramic
Folie LLumar AIR ★★★★★ – AIR 75 / AIR 80
 
Pe piata romaneasca exista in momentul de fata produse care nu isi merita bani. Pentru a alege o folie auto calitativa si pentru a fi siguri ca marca aleasa de dvs. este de incredere trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. Foliile auto de slaba calitate isi pierd proprietatiile in doar 1-2 ani sau chiar in unele cazuri si in cateva luni. Din aceste motive va recomandam ca atunci cand doriti sa achizitionati o folie auto cereti detalii legate de:
  • Cine este producatorul foliei auto?
  • Cine este distribuitorul foliei auto in Romania?
  • Care sunt termenii de garantie si cum se acorda acestea?
  • Cine va aplica folia auto?
  • Ce fel de certificate primesc dupa aplicarea foliei auto pe masina mea si daca sunt legale?

Pentru a fi cat mai transparenti cu clienti nostri, noi, Intershop Concept S.R.L, dorim sa raspundem primi la intrebariile de mai sus pentru a va demonstra ca suntem in masura sa va oferim o folie auto calitativa si un montaj ireprosabil si 100% legal.

1. Cine este producatorul foliei?

   producatorul-de-folie-llumar  Noi lucram doar cu produse de cea mai buna calitate. Foliile auto pe care le montam sunt de la cel mai mare producator si distribuitor de folie auto din lume si anume LLumar. Aceste folii auto LLumar sunt produse in SUA sub stricta supraveghere calitativa. Sediul producatorului din SUA este in St. Louis, Missouri cu o fabrica ce se intinde pe o suprafata de peste 70.000 m2, suprafata destinata exclusiv productiei de folii pe baza de poliester.

2. Cine este distribuitorul foliei auto in Romania?

Colaboram cu firma care se ocupa din 2001 de vanzarea si distribuirea foliilor auto marca LLumar pe teritorul Romaniei. Avem un contract de colaborare cu firma Solsec S.R.L, cu sediul in Cluj-Napoca, avand puncte de lucru in Cluj-Napoca si Bucuresti. Suntem in parteneriat cu ei inca din 2011 pentru aplicarea de folie auto pe laterale spate si luneta masini, avand de la Solsec S.R.L autorizatia speciala 270/2011, obtinuta in urma absolvirii cursului de aplicator folii auto. Vezi Autorizatie Ionita MarianVezi Autorizatie Adrian Paun

3. Care sunt termenii de garantie si cum se acorda acestia?

Termenii de garantie sunt foarte importanti dar nu totdeauna indeajuns. Este foarte important ca atunci cand ne aplicam o folie auto pe masina noastra sa stim daca acesta are in spate un producator sau un distribuitor puternic. In spatele foliilor auto LLumar se afla Eastman Chemical Company, o companie de peste 4 miliarde de USD. Termenii de garantie si cum se acorda acestea gasiti accesand urmatorul link: GARANTIE FOLIE LLUMAR.

4. Cine va aplica folia auto?

Pentru aplicarea foliei auto LLumar va recomandam un montaj profesional in atelierul nostru din Bucuresti, str. General Petre Popovat nr. 44-46, sector 6. Acceseaza HARTA pentru a ajunge la noi. Avem atelierul autorizat de R.A.R pentru aplicare de folie auto pe masini, avand autorizatia R.A.R 402/2012. AUTORIZATIE R.A.R.

5. Ce fel de certificat primesc dupa aplicarea foliei auto si daca sunt legale?

Un aplicator de folie auto omologat trebuie sa marcheze geamul cu un timbru cu transparenta foliei unde s-a aplicat folia. Timbrul contine: marca foliei, firma care a efectuat aplicarea foliei, numarul de telefon al acesteia, transparenta foliei auto aplicata pe geam si numarul certificari R.A.R al foliei. Impreuna cu acest timbru de transparenta aplicat pe geamul masini se mai elibereaza un certificat A5, semnat de catre LLumar Romania si de catre aplicator, certificatul fiind cel de garantie al foliei auto. Dupa completarea acestui certificat de garantie se mai elibereaza un certificat de conformitate, cum, ca folia auto cu transparenta respectiva a fost aplicata intr-un atelier autorizat R.A.R cu numarul 402/2012. Acesta este numarul de autorizare eliberat de catre Registrul Auto Roman firmei Intershop Concept S.R.L pentru a putea aplica folie auto in mod legal.

 

 

Back to Top

AUTORIZATIE RAR

Autorizatie Ionita Marian

Autorizatie Adrian Paun

Harta Folie Auto