contact@folieautoo.ro - 0761.61.40.40
Pentru o mai buna organizare a programarilor am creat sistemul online de PROGRAMARI, nu mai e nevoie sa ne suni, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi data si ora convenabile, impreuna cu serviciul dorit si te sunam noi pentru confirmare. Astfel toti clientii pot vedea in timp real disponibilitatea de lucru.

Nou!!! Vezi disponibilitatea de lucru in timp real.


TOATE PROGRAMARILE SE FAC ONLINE

Ai nevoie de indrumare pentru a completa formularul de programare? Suna la: 0761.61.40.40 / 0761.873.869


Folie Auto Omologata R.A.R

In Bucuresti exista zeci de aplicatori de folie auto, pe internet sunt zeci de oferte de montaj folii auto LLumar, dar cum poti fi sigur ca ATELIERUL ales de tine indeplineste toate conditiile si vor efectua lucrarea la nivelul calitativ dorit, de unde stii ca foliile cu care lucreaza respecta normele legale, sunt omologate si apartin unor producatori ca LLumar si nu platesti sume nemeritate pentru materiale de proasta calitate aplicate sub numele brandului LLumar?
 
 • Acceseaza situl producatorului de folii www.LLumar.ro unde gasesti un numar de contact (021.324.97.35) si le poti adresa intrebari legate de atelierul ales si gamele de folii cu care acesta lucreaza, cere recomandari din partea acestora, cu siguranta vor fi bucurosi sa-ti raspunda si sa te indrume undeva unde vei primi ceea ce platesti.
 • Daca suni intreaba si de noi INTERSHOP CONCEPT S.R.L. avem atelierul in Crangasi , sectorul 6.
   
 • Asigura-te ca atelierul ales detine autorizatie R.A.R, autorizatie unde e specificat ca are dreptul de a monta folii pe geamurile autoturismelor, noi detinem autorizatia cu numarul 402 din 2012
   
 • Cere detalii legate de materialele cu care atelierul lucreaza, aceastea sunt diferite si au anumite proprietati in functie de necesitatea fiecarui client, unele folii ofera siguranta, altele ofera intimitate sau un design placut, alte folii protectie termica, dar exista si folii care indeplineasc toate conditiile enumerate, tu ce doresti?
   
 • Foliile concepute doar pentru design cu siguranta nu ofera o protectie termica buna, fie ele si de la LLumar (gamele LA, AT si ATC), toate foliile producatorului LLumar au strat protector UV, dar doar foliile cu insertie metalica si cele ceramice ofera si o protectie termica ridicata, protectie impotriva razelor IR (infrarosii), gamele ATR, LATI si AIR sunt elita foliilor si intradevar ofera protectie termica de care vorbim. (Mai multe detalii legate de materialele ce le folosim gasiti la pagina dedicata acestora).

Date tehnice ale foliilor auto marca LLumar

Folia auto a fost creata pentru a te proteja de razele solare nocive. Foliile auto au strat de protectie impotriva razelor UV si infrarosii. Folia auto iti protejeaza interiorul masinii, reducand decolorarea tapiteriei si a bordului. O folie auto calitativa iti protejeaza familia atunci cand va deplasati cu masina. Intershop Concept SRL iti recomanda o folie profesionala, marca LLumar. Folia auto LLumar este fabricata in America, cu sediul in orasul St. Louis, Missouri, cu facilitati de productie si distributie peste tot in lume. Producatorul de folie auto LLumar are certificatul ISO 9001:2000 Nr. Certificat: #FM 35957.

Mai multe detalii legate de folia auto LLumar gasiti la noi in site la pagina destinata produselor de folie auto LLumar.

 

Back to Top

AUTORIZATIE RAR

Autorizatie Ionita Marian

Autorizatie Adrian Paun

Harta Folie Auto